TERMO - INŽENJERING DNB
je porodično preduzeće osnovano 2003. godine, specijalizovano za oblasti projektovanja, proizvodnje i montaže HVAC opreme i procesnih sistema.

Većina trenutno zaposlenih u našem preduzeću su stručnjaci koji u ovom poslu iza sebe imaju po više od 20 godina iskustva. Kvalifikaciona struktura proizvodnog dela preduzeća je takođe na veoma zavidnom nivou, što pokazuje kvalitet naše opreme kao i kvalitet montaže a posebno veliki broj zadovoljnih klijenata.

TERMO - INŽENJERING DNB raspolaže modernim proizvodnim kapacitetima, ukupne površine 1230 m2, sa mašinskim parkom i alatima za obavljanje kvalitetne proizvodnje u asortimanu koji je definisan kroz proizvodni program preduzeća. Pored osnovnih proizvodnih linija, takođe raspolažemo sopstvenom linijom za izradu čeličnih izmenjivača toplote i linijom za plastifikaciju proizvoda.

Veliki obim prometa, kontinuirane isporuke i standardno veliki broj firmi sa kojima imamo dugogodišnju saradnju su nastavak projektovanog cilja i razvoja našeg preduzeća.

Godine iskustva kao i besprekoran kadrovski potencijal za sve faze od projektovanja do realizacije projekata, opravdano poverenje velikog broja kako domaćih tako i evropskih klijenata svrstava naše preduzeće među lidere u svojoj oblasti i predstavlja jaku preporuku za naš angažman na Vašim projektima.

 

© Copyright 2008 Termo-inzenjering dnb doo. All Rights Reserved. Website by Medija Centar Kladovo